Menu's

Menu van de Chef

€ 60,00

Menu van de Chef

€ 60,00

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.) (koud)

OF

Gegratineerde Franse Gillardeau Oesters (6st.) (warm)

OF

Huisbereide Ganzenlever

---

Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / frietjes

OF

Stoofpotje van Lotte / jus van Chablis / kasteelaardappel

OF

Fazant Fine Champagne / wintergroentjes / Amandelpoffertjes of kroketten of gebakken krieltjes

OF

Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging / Frietjes of kroketten of gebakken krieltjes

---

Dessert van de chef

 

LET OP: Amandelpoffertjes & kroketten zijn niet geschikt voor de Airfryer

Eindejaarsmenu

€ 60,00

Eindejaarsmenu

€ 60,00

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.) (koud)

OF

Gegratineerde Franse Gillardeau Oesters (6st.) (warm)

OF

Tosti "deluxe"/ Coquilles / Spinazie / Ganzenlever / Truffel

---

Hertenkalf Grand Veneur / wintergroentjes / Amandelpoffertjes of kroketten of gebakken krieltjes

OF

Filet van Noordzeetong krokante korst van comtékaas en hazelnoot / jus van Chablis / groene asperges / zalf van aardpeer

---

Dessert van de chef

 

LET OP: Amandelpoffertjes & kroketten zijn niet geschikt voor de Airfryer